Skip to content

Våra kunder

Utbildningsdagar för Samordningsförbundet RAR inom ramen för Integrationslyftet

logotyp-integrationslyftet

Våra utbildningsdagar för Samordningsförbundet RAR var inom ramen för Integrationslyftet. Integrationslyftet är ett kompetensutvecklingsprojekt som är finansieras av Europeiska Socialfonden ESF

Samordningsförbundet RAR

rar-loggan-i-farg-ny

Fyra dagars utbildning i Eskilstuna och Nyköping, Sörmland för Samordningsförbundet RAR inom ramen för integrationslyftet. Dag ett i varje ort höll vi fördjupningsutbildning i Integration i Praktiken. Dag två höll vi en föreläsning om mänskliga rättigheter, MeToo och diskrimineringslagen samt workshops som bygger på deltagarnas behov och frågor från sina arbetsplatser .

Ung Företagsamhet

Föreläsning Integration i praktiken för Ung Företagsamhet i Gävleborg. De tror på ungas entreprenörskap och jobbar för det!

brun-webb-jpeg-1

tomelilla_fa%cc%88rg_ho%cc%88gersta%cc%88lld

En halvdagsutbildning för Tomelilla kommun med  65 deltagare. Publiken var en blandning av studie-yrkesvägledare, personal på HVB hem, folkhälsostrateg, integrationssamordnare, lokalpolitiker, chefer kultur & fritid, barn & utbildning (rektorer och lärare), skolsköterskor, stöd & omsorg.

På kvällen hade vi en kort och öppen  föreläsning för allmänheten i Tomelilla kulturhus och bibliotek. En fantastisk och engagerad publik!

Arbetsförmedlingen

En heldags utbildning i Integration i praktiken för Arbetsförmedlingen med mål att få tankeställare och egenreflektion för att bli medvetna om egna attityder, värderingar och fördomar i mötet mellan varandra som medarbetare och i mötet med kunderna som i hög grad är utrikesfödda.

af-liten

Länsförsäkringar

SA Knowledge Exchange höll två dagars utbildning  och workshops för Länsförsäkringar i Uppsala med syfte att hjälpa dem att få en ökad förståelse och insikt i andra kulturer för att kunna bemöta alla kunder på bästa sätt!

logga

logga-gro%cc%88n

PharmaRelations

SA Knowledge Exchange höll utbildningen Integration i praktiken för 80 anställda på PharmaRelations

logo_ca

Cityakuten

Cityakuten är systerbolag till Praktikertjänst AB.  SA Knowledge Exchange har ett pågående långsiktigt samarbete med Praktikertjänst, där målet är att samtliga medarbetare på Praktikertjänst ska ha gått en särskild framtagen utbildning i mångfald och integration i praktiken.

untitled

Krook & Tjäder

Integration i praktiken för KAN Connect i Malmö och Stockholm – Integration i Praktiken

Jag är stolt över mitt bidrag ”Integration i praktiken” för flera arkitektföretag i Malmö och Stockholm i samarbete med Sveriges Arkitekter, Krook & Tjäder och Kjellgren Kaminsky i KAN Connect programmet (Kontaktyta för arbetssökande nyanlända). Syftet är att rekrytera på plats. Fantastiskt initiativ att öppna dörrarna för arkitekter och byggnadsingenjörer som har examen från olika delar av världen och som behöver komma in på svenska arbetsmarknad.

logox2

Sveriges Arkitekter

Integration i praktiken för KAN Connect i Malmö och Stockholm – Integration i Praktiken

”Integration i praktiken” för flera arkitektföretag i Malmö och Stockholm i samarbete med Sveriges Arkitekter, Krook & Tjäder och Kjellgren Kaminsky i KAN Connect programmet (Kontaktyta för arbetssökande nyanlända). Syftet är att rekrytera på plats. 

kka-300

Kjellgren Kaminsky Architecture

”Integration i praktiken” hos Kjellgren Kaminsky i Göteborg i samarbete med Krook & Tjäder, Sveriges Arkitekter, Sveriges Ingenjörer och Arbetsförmedlingen i KAN programmet (Kontaktyta för arbetssökande nyanlända)

stockholmsstad

Stockholms Stad

SA Knowledge Exchange håller föreläsningar för anställda inom bland annat Stadsbyggnadskontoret, Stadsmätningsavdelningen. Föreläsningarna syftar till att öka kunskapen om andra kulturer för att underlätta interkulturell kommunikation mellan de anställda.

praktikertjanst

Praktikertjänst

SA Knowledge Exchange har ett pågående långsiktigt samarbete med Praktikertjänst, där målet är att samtliga medarbetare på Praktikertjänst ska ha gått en särskild framtagen utbildning i mångfald och integration i praktiken.

avesta-kommun

Avesta kommun

SA Knowledge har fått äran att utbilda 750 anställda i omsorgsförvaltningen i integration i praktiken.

Integration i Praktiken i Lappland

Fyra deltagande kommuner; Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala. Dessa kommuner har gått kursen Integration i praktiken som en del i deras projekt ”Kompetens & Samverkan” som syftar till att förstärka kopplingen mellan SFI och arbetslivet.

logo_migrationsverket-225x225

Migrationsverket

SA Knowledge har tagit initiativ till  och drivit egna projekt för Migrationsverket, där förstudier tagits fram om olika etniska grupper som vill återvandra till sina hemländer och verka som miljöambassadörer.

sabo

SABO

SA Knowledge Exchange håller regelbundna föreläsningar för SABOs anställda på olika orter. Föreläsningarna syftar till att öka kunskapen om andra kulturer för att underlätta interkulturell kommunikation mellan hyresvärd och hyresgäst.

logo_hagfors_kommun-225x225

Hagfors Kommun

Integrations- och mångfaldsföreläsningar som SA Knowledge Exchange bidrog med var en del av tre föreläsningsblock i projektet ”Värdegrund i nutid”, anordnat av Hagfors kommun. Andra deltagande kommuner i projektet är Filipstad och Munkfors.

logo_folktandvarden_kalmar

Folktandvården Kalmar

Föreläsning för Folktandvården i Kalmar län, 300 personer.

friskisosvettis

Friskis och Svettis

Utbildning ”Integration för att nå fler” på Friskis och Svettis rikskonvent för förtroendevalda från medlemsföreningarna i hela Sverige, med 200 deltagare.

sweco

Sweco

SA Knowledge genomförde i samarbete med Sweco en skräddarsydd utbildning som syftade till att förstärka deltagarnas kompetens inom olika miljöområden.

Scroll To Top